ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια και η σχέση τους με την αγάπη

Ποια ζώδια δυσκολεύονται να αγαπηθούν και να αγαπήσουν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα ζώδια και η σχέση τους με την αγάπη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο εύκολο είναι να ανοιχτεί ένας Σκορπιός; Πώς αγαπά ένας Ταύρος και τι πρέπει να νιώσει ένας Καρκίνος για να αφεθεί; Ξεκινώντας από το πιο αυτόνομο και ανεξάρτητο ζώδιο, περνάμε σταδιακά στα ζώδια που ζουν για να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι αναμφίβολα οι πιο αυτοδύναμοι των ζωδίων. Επίσης προσεγγίζουν τις περισσότερες σχέσεις από μια πολύ αναλυτική και σχεδόν ηγετική θέση, σαν να μην μπορούν να δεχτούν πως στις σχέσεις όλα πρέπει να είναι ισοδύναμα - άλλωστε it takes two to tango.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ζουν στο βασίλειο του "δεν ξέρω τι θέλω". Είναι οι βασιλιάδες! Αλλάζουν διαρκώς συναισθήματα και καθιστούν πραγματικά πολύ δύσκολο να τους προσεγγίσεις και στη συνέχεια, να αφεθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο πιο παρορμητικό από έναν Τοξότη. Αυτό τους κάνει συναρπαστικούς και όποιος τους επιλέξει ποτέ δεν θα βαρεθεί. Αλλά από την άλλη πλευρά, πρέπει διαρκώς να τους τραβάς το ενδιαφέρον και συνεχώς κυνηγούν το επόμενο στόχο, την επόμενη περιπέτεια, την επόμενη δράση αδρεναλίνης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι μοναχικοί λύκοι. Δεν έχουν την τάση να ανοίγονται, να χαλαρώνουν και να αφήνουν τους ανθρώπους στη ζωή τους!  Μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβετε έναν Υδροχόο, ο οποίος διατηρεί μια απόσταση πάντα από όλα. Χρειάζεται κάποιον που πραγματικά μπορεί να εμπιστευτεί και αυτό θα χρειαστεί πολύ χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι σταθεροί και απίστευτα αξιόπιστοι και ίσως να σημαίνει πως καμιά φορά προσεγγίζουν κάθε σχέση όπως μια επιχειρηματική συναλλαγή. Κανένας δεν θέλει να αισθάνεται σαν να περνά από εξέταση και να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά του, όμως ο Αιγόκερως πάντα όλα τα μετρά και τα υπολογίζει πριν αφεθεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εχουν τη φήμη ότι είναι αναποφάσιστοι και υπερβολικά συναισθηματικοί. Ενώ σε κάποιο βαθμό αυτό είναι αλήθεια και μπορεί να κάνει την επικοινωνία μαζί τους κουραστική, αυτό σημαίνει επίσης ότι αγαπούν με όλη τους την καρδιά και βάζουν όλη τους την πίστη σε αυτό που αισθάνονται.

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο τόσο δυναμικό και γοητευτικό όσο ένας Λέων. Οι Λέοντες είναι απίστευτα ανεξάρτητοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σίγουροι για τον εαυτό τους. Έτσι είναι σημαντικό για όποιον είναι με τον Λέοντα να θυμάται ότι δεν πρόκειται ποτέ να νιώσει ανήμπορος μετά από έναν χωρισμό.

ΚΡΙΟΣ

Γεμάτος εναλλαγές, συναρπαστικός και ο φάρος του πάθους της σχέσης, ένας Κριός κάνει τον σύντροφό του το κέντρο του κόσμου. Δίνει προτεραιότητα στο έτερον ήμισι και φροντίζει να βρίσκει διαρκώς διασκεδαστικά πράγματα για να σε κρατήσει κοντά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχει κανένα άλλο ζώδιο πιο πιστό και σταθερό από τον Ταύρο. Όταν ένας Ταύρος αγαπά κάποιον, είναι για πάντα. Είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο πρόσωπο που αγαπούν. Ένας Ταύρος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και κυρίως δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσετε ανασφάλεια. Αυτό το είδος αφοσίωσης και πίστης είναι σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί, οπότε όταν το βρεις δεν είναι κάτι που αφήνεις εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που ένας Ζυγός θέλει είναι για όλους να είναι ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι. Αυτό ισχύει για όλους και κυρίως για τους ανθρώπους που ερωτεύεται. Ένας Ζυγός θα κάνει διαρκώς πίσω σε καυγάδες και θα κάνει ο,τιδήποτε για να δει το πρόσωπο του συντρόφου του ευτυχισμένο. Είναι τόσο εύκολο να τους αγαπήσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ

Εχει αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη καρδιά του ζωδιακού κύκλου. Αισθάνονται βαθιά αγάπη, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκφράζουν αυτό που νιώθουν και θέλουν. Δεν θέλει να υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζεις για εκείνο, βάζει τα πάντα στο τραπέζι. Μπορούν να περάσουν από σαράντα κύματα για το πρόσωπο που αγαπούν και αυτό το είδος αγάπης είναι κάτι που θα βιώσετε μόνο μια φορά στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καρκίνοι είναι άτομα που φροντίζουν και αγαπούν βαθιά και άνευ όρων. Είναι καλοί, ήρεμοι και υπομονετικοί. Είναι ένα ζώδιο στο οποίο πάντα μπορείτε να υπολογίζετε για να είναι εκεί για σας, μέρα ή νύχτα. Αν νιώσει ασφάλεια, ο Καρκίνος αποτυπώνει με τις πράξεις του αυτό που λέμε μεγάλη αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
12 / position1: 298 / position2: 832
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb