E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η σπάνια ασθένεια που εμποδίζει νεαρή γυναίκα να κάνει σeξ

Η χειρουργική επέμβαση που θα της χαρίσει μια φυσιολογική ζωή

Η σπάνια ασθένεια που εμποδίζει νεαρή γυναίκα να κάνει σeξ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/8/2017 | 14:28

Η Kaylee Moats είναι μια 22χρονη γυναίκα η οποία γεννήθηκε χωρίς κόλπο. Επειδή η ασφάλειά της, τεχνικά, θεωρεί την χειρουργική επέμβαση που θα της χαρίσει μια φυσιολογική ευαίσθητη περιοχή, αισθητική, η οικογένειά της δεν μπορούσε να αντέξει το κόστος των 15.000 δολαρίων κι έτσι στράφηκαν στη δύναμη και τη βοήθεια, του διαδικτύου.
Η Kaylee διαγνώστηκε με το σύνδρομο Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser στην ηλικία των 18 ετών. Το MRKH είναι μια κατάσταση που προκαλεί υποανάπτυξη ή ολική απουσία της μήτρας και εμφανίζεται σε συχνότητα 1 στις 5000 γυναίκες. Οι γυναίκες που πάσχουν από αυτό, συνήθως δεν έχουν περίοδο και δεν μπορούν να μείνουν έγκυες, ενώ το ανακαλύπτουν στην εφηβεία ή στις πρώτες τους απόπειρες να κάνουν σεξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι η αδερφή της Kaylee, Amanda, αποφάσισε να βοηθήσει την αδερφή της και να συγκεντρώσει για χάρη της τα χρήματα για την επέμβαση που χρειαζόταν.

"Ως αδελφή της, δεν υπήρχε τίποτα χειρότερο από εκείνο το τηλεφώνημα και γνωρίζοντας ότι τα όνειρα της αδερφής μου για τη ζωή της άλλαξαν τόσο δραστικά σε μια στιγμή, και δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος. Η Kaylee ποτέ δεν θα είναι σε θέση να κάνει τα δικά της παιδιά. Τα όνειρα που είχαμε να μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας πήραν άλλη τροπή από αυτή που είχαμε αρχικά υπολογίσει. Αυτή η διάγνωση εγείρει πολλούς φόβους, ανησυχίες και ανασφάλειες στην Kaylee για την ταυτότητά της και το μέλλον της. Οι επιλογές παρένθετης μητέρας και υιοθεσίας της δίνουν κάποια ελπίδα, αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει τα δικά της παιδιά.

Τώρα που η Kaylee τελειώνει με το σχολείο και έχει ένα αγόρι, είναι έτοιμη να κάνει τη χειρουργική επέμβαση που θα "της δώσει πίσω μέρος αυτού που της λείπει από τη γέννησή της και θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής της", γράφει η Amanda. Η χειρουργική επέμβαση θα "δημιουργήσει ένα κολπικό άνοιγμα, το οποίο θα επιτρέψει στην Kaylee να έχει μια κανονική ερωτική σχέση, όπως κάθε άλλη γυναίκα."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κaylee δήλωσε στη DailyMail ότι γνώρισε το αγόρι της στο τελευταίο έτος στο κολλέγιο και ότι εκείνος δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στη σεξουαλική διάσταση της σχέσης, επειδή δε μπορούν να κάνουν τίποτα από τη στιγμή που δεν έχει κολπικό άνοιγμα. "Ανυπομονώ να έχω μια σεξουαλική σχέση. Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να περιμένω μέχρι το γάμο, αλλά πιστεύω ότι το να έχω την επιλογή να το κάνω νωρίτερα, είναι πολύ πιο παρήγορο".

Το αρχικό αίτημα ήταν για 15000$ για την επέμβαση, αλλά με το GoFundMe, η Αmanda συγκέντρωσε για την αδερφή της 17000$. Με τα υπόλοιπα χρήματα θα φέρει την οικογένεια στην Ατλάντα όπου και θα γίνει η επέμβαση, ενώ θα πληρώσουν και για τη διαμονή της μέχρι να αναρρώσει.

TAGS: viral

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πότε γεννήθηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο

Πριν 5 ώρες

Σίγουρα δεν το ξέρετε

Σήμερα έμαθα: Ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο εξωτερικό

Πριν 5 ώρες

Μάλλον δεν είναι αυτός που είχατε στο μυαλό σας

Σαν σήμερα: Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Πριν 5 ώρες

Στις 19 Μαρτίου του 2019

4 ντόπιοι μας εξηγούν το παραδοσιακό καρναβάλι της περιοχής τους

Χτες

Τύρναβος, Ξάνθη, Σοχός και Νάουσα στο γλέντι.

Το αγόρι που μεγάλωσε μέσα σε μια φούσκα

Χτες

Ο Ντέιβιντ Βέτερ και η ιδιαίτερη ιστορία του

Μέσα στην πόλη ‑ φάντασμα της Centralia, που καίγεται εδώ και 60 χρόνια

Προχτές

Είναι απίστευτο αλλά το έδαφος φλέγεται ακόμα

Γιατί οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μόνοι τους

Πριν 3 μέρες

Μια νέα μελέτη εξετάζει την άνεσή μας να είμαστε κοντά σε άλλους ανθρώπους ως υποπροϊόν της εξέλιξης.

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.