E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Cathouse: Το σeξουαλικό ριάλιτι του HBO που έκανε θραύση

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για τα κορίτσια του οίκου ανοχής Moonlight BunnyRanch

Cathouse: Το σeξουαλικό ριάλιτι του HBO που έκανε θραύση

Ίσως να θυμάστε τις σειρές Cathouse και Cathouse 2: Back in the Saddle, οι οποίες αποτελούν δυο από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του δικτύου HBO, καθώς επίσης κατατάσσονται και ανάμεσα στα πιο υψηλά βαθμολογημένα ντοκιμαντέρ για ενηλίκους.

Για εκείνους που δεν τις έχουν ακουστά, πρόκειται για τηλεοπτικά ριάλιτι που καταγράφουν τις ζωές των εκδιδόμενων γυναικών του οίκου ανοχής Moonlight BunnyRanch, στη Νεβάδα.

Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου πραγματοποιήθηκαν τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο του 2002, με την ομάδα του HBO να γνωρίζει τους ιδιοκτήτες και τις κοπέλες που εργάζονταν εκεί, αλλά και κάποιους από τους πελάτες. Κρυφές κάμερες κατέγραφαν τις συζητήσεις των κοριτσιών, στις οποίες μιλούσαν για το τι ζητούσαν όσοι τις επισκέπτονταν και τις τιμές που χρέωναν για τις υπηρεσίες τους.

Ανάμεσα σε κάποιους από τους πιο χαρακτηριστικούς πελάτες τους, ήταν μια μητέρα που βρέθηκε εκεί μαζί με τον 22χρονο γιο της προκειμένου αυτός να χάσει την παρθενιά του, ένας 18χρονος που ήθελε να δει πως θα είναι η πρώτη του φορά, δυο αδέρφια που ήθελαν να μοιραστούν την ίδια κοπέλα, ένα ζευγάρι που μπήκε σε χωριστά δωμάτια με δυο διαφορετικές κοπέλες και ένα ζευγάρι που ζήτησε να κάνει σeξ με το ίδιο κορίτσι.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς προβλήθηκε το 2005, ενώ δυο χρόνια μετά την εμφάνιση τους στους τηλεοπτικούς δέκτες της Αμερικής έκαναν τα 6 επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, την Πρωτοχρονιά του 2008, στις 00:05 προβλήθηκε ένα ειδικό επεισόδιο με τίτλο "Cathouse the Musical". Επιπλέον, την ίδια χρονιά οι τηελεθατές του HBO απόλαυσαν δυο αυτοτελή επεισόδια, το "Cathouse: Come to the Party" και το "Best of Cathouse".

Πέραν όμως αυτών, στα οποία παρουσιαζόταν μόνον οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε πελάτες και εργαζόμενες, οι σειρές περιείχαν αρκετό σeξουαλικό περιεχόμενο και ήταν γεμάτες με σκηνές από τις ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ τους.

Οι πιο γνωστοί χαρακτήρες της σειράς είναι ο ιδιοκτήτης του Moonlight BunnyRanch, Dennis Hof, η τότε σύντροφος του Sunset Thomas, πρώην πορνοστάρ και επίσης εργαζόμενη στον οίκο ανοχής του και οι συνάδελφοι της Air Force Amy, Isabella Soprano, Brooke Taylor (που έγινε η αμέσως επόμενη κοπέλα του Hof μετά την αποχώρηση της Thomas) και η Danielle.

Η τρίτη σεζόν αποτελείται από τρία επεισόδια με τους τίτλους "Menage A Trois," "What's on the Menu?" και "Three Ring Circus" και προβλήθηκαν επίσης το 2008, ενώ το 2009 έκανε την εμφάνιση του και ένα ακόμα αυτοτελές επεισόδιο με τον τίτλο "Sex, Guys and Videotape", το οποίο περιλάμβανε σκηνές που γύρισαν τα κορίτσια μόνα τους.

Το 2011 κυκλοφόρησε ο τέταρτος κύκλος της σειράς με μόνο δύο επεισόδια ( "Cat Call","Welcome Aboard") στα οποία πρωταγωνιστούσε μια νέα ομάδα γυναικών, μεταξύ των οποίων και η καινούργια κοπέλα του Hof, Cami Parker, μαζί με τις γνωστές και αγαπημένες Brooke Taylor, Bunny Love και Air Force Amy.

Το πρωτότυπο Cathouse κυκλοφόρησε σε DVD στη Βόρεια Αμερική το 2005 και ένα δεύτερο DVD κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2010 με τα επεισόδια της τρίτης σεζόν.

Ουσιαστικά, το εν λόγω ριάλιτι έδινε μια σαφή εικόνα για το πως είναι η ζωή των κοριτσιών που εργάζονται στη βιομηχανία του σeξ, τις πολλές αστείες και... ευχάριστες στιγμές τους, καθώς και τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουν. Αυτό που μένει όμως πάντα στο τέλος κάθε επεισοδίου, είναι το πόσο καλή επιρροή ασκούν στους πελάτες τους, οι οποίοι συνομιλούν μαζί τους για τα θέματα τους, τις συμβουλεύονται και αναπτύσσουν φιλικές σχέσεις μαζί τους.

Αν δεν έχει τύχει να δείτε τη σειρά, αναζητήστε τη στο διαδίκτυο και ετοιμαστείτε να... εντυπωσιαστείτε!

Και μια πιο σύγχρονη έκδοση του Moonlight BunnyRanch:

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 23
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.