ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Celebrities που απεχθάνονται τα social media

Διάσημοι που δεν χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Celebrities που απεχθάνονται τα social media

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι πλέον ο νούμερο ένα τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων και ειδικά για τους διάσημους ένα πολύ καλό εργαλείο για να διαφημίσουν τους εαυτούς τους, όμως αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι σταρ τρελαίνονται να τα χρησιμοποιούν.

Και όμως, υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους από προσωπική επιλογή, καθώς δεν τους αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής. Διαβάστε παρακάτω για μερικούς από αυτούς τους διάσημους, που απέχουν από το Facebook, το Twitter και τα λοιπά!

George Clooney: Ο ίδιος θεωρεί φρικτή ιδέα τον συνδυασμό υπνωτικών χαπιών και Twitter, καθώς όπως είχε πει σε συνέντευξη του, αν πάρει ένα και γράψει καμιά χαζομάρα και μετά κοιμηθεί και την αφήσει, θα είναι γελοίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κristen Stewart: Το μίσος της για κοινωνικά δίκτυα είναι γνωστό, ενώ ειδικά για το Twitter έχει μιλήσει με λόγια οργής και το έχει παρομοιάσει με τους παπαράτσι, αφού όπως λέει με ένα λογαριασμό εκεί ο καθένας γίνεται πληροφοριοδότης του εαυτού του

Scarlett Johansson: Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν την ενδιαφέρει να μοιράζεται τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας της με τους θαυμαστές της και μπορεί αυτό να ακούγεται σκληρό, αλλά τουλάχιστον η ίδια έχει αντιληφθεί το πως λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές.

Jennifer Lawrence: Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Χόλιγουντ, που όμως δεν διαθέτει λογαριασμό στο Twitter. Ειδικά μετά από την παραβίαση του κινητού της και τις προσωπικές της φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα η ίδια προσέχει πολύ το διαδίκτυο.

5. Bradley Cooper: Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, θεωρεί ότι το Twitter θα επηρεάσει το πως ο κόσμος τον βλέπει στις ταινίες, οπότε και δεν θέλει να έχει λογαριασμό εκεί. Αναγνωρίζει βέβαια την χρησιμότητα του στη διαφήμιση, αλλά ο ίδιος είναι πιο παραδοσιακός τύπος όπως λέει, επομένως δεν του κάνει αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 265 / position2: 755
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb