E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μεγιστάνας κατηγορούμενος για το φόνο της ερωμένης του, κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σeξ

Έφερε περισσότερα από 40 τραύματα

Μεγιστάνας κατηγορούμενος για το φόνο της ερωμένης του, κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σeξ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/11/2018 | 20:26

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Βρετανία η έναρξη της δίκης ενός πολυεκατομμυριούχου ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της ερωμένης του κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σeξ.  Ο 40χρονος John Broadhurst κατηγορείται για την δολοφονία της 26χρονης Natalie Connolly στο σπίτι του στο Κίνβερ στα Γουεστ Μιντλαντς στις 18 Δεκεμβρίου το 2016.     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού βρέθηκε ημίγυμνη και πεσμένη στις σκάλες μέσα σε μία λίμνη αίματος φέροντας περισσότερα από 40 τραύματα. Ο Broadhurst φέρεται να την χτύπησε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σeξ υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε στην 26χρονη προκειμένου να της «δώσει ένα μάθημα» καθώς ανακάλυψε ότι αντάλλαζε μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες με άλλους άνδρες πίσω από την πλάτη του. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει 5 εβδομάδες. Ο Broadhurst αυτή τη στιγμή είναι υπόδικος στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ και αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία πρόκλησης σωματικών βλαβών από πρόθεση.       

Ένα νέο στοιχείο που βγήκε στην επιφάνεια είναι ότι το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει ενώσω ο 40χρονος ήταν ήδη σε σχέση με άλλη γυναίκα. Η δίδυμη αδερφή της Natalie, Gemma Andrews, έδωσε αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο ότι το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο. Επίσης ανακάλεσε την στιγμή που έλαβε το τηλεφώνημα από τη μητέρα της που την πληροφορούσε για τον θάνατο της αδερφής της. «Με σόκαρε απίστευτα. Ήξερα ότι ο John Broadhurst είχε συλληφθεί» είπε κλαίγοντας. «Ήταν πολύ ανοιχτή μαζί μου για τις σχέσεις της με τους άνδρες. Είμαστε δίδυμες, γεννήθηκα δύο λεπτά πριν από εκείνη» είπε στην κατάθεσή της. «Τον Ιούνιο του 2016 ξεκίνησαν την σχέση τους. Στην αρχή έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλο. Η αδερφή μου πήγαινε συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια προκειμένου να τον συναντήσει. Γνώριζα ότι εκείνος είχε άλλη σχέση εκείνη την περίοδο και γι' αυτό κρατούσαν την σχέση τους μυστική» είπε η δίδυμη αδερφή της δολοφονημένης.   «Κάποια στιγμή ενημέρωσε την τότε σύντροφό του ότι είχε βρει κάποια άλλη. Η Natalie ήταν πολύ χαρούμενη και εκείνος φαινόταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Ήξερα ότι ήταν επιτυχημένος και ότι η σχέση τους είχε προχωρήσει και σεξουαλικά. Η Natalie μου είχε πει ότι ήταν καλός στο κρεββάτι και του άρεσε το άγριο σeξ».   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Η άγρια ρουτίνα του σeξ περιελάμβανε συχνά βία, με τα βρετανικά ταμπλόιντς να περιγράφουν σκηνές σαδομαζοχισμού. «Μου είχε δείξει τα σημάδια στους γλουτούς της και στο χέρι της. Ήταν κάτι που με είχε σοκάρει. Γνώριζα ότι είχε τέτοιες προτιμήσεις στο σεξ αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Της έδινε 200 λίρες την εβδομάδα για έξοδα διαβίωσης. Γνώριζα ότι ο John και η Natalie έκαναν χρήση κοκαΐνης αλλά όχι όσο συχνά ώστε να είναι εξαρτημένοι».   

Η αναφορά του δικαστηρίου κάνει λόγο για ένα τηλεφώνημα στο κέντρο επείγουσας βοήθειας που έγινε το πρωινό της 18ης Δεκεμβρίου του 2016, στο οποίο ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι νομίζει ότι είναι νεκρή. «Ξύπνησα το πρωί, πήγα κάτω. Είχαμε πιει. Κείτονταν στο έδαφος» είπε. Προσπάθησε να κάνει καρδιοαναπνευστική ανάνηψη χωρίς όμως να καταφέρει να την επαναφέρει. Την στιγμή της σύλληψής του, είπε στην μητέρα του Elaine Broadhurst «σε παρακαλώ πες μου ότι είναι εφιάλτης». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μητέρα του περιγράφει την σχέση του με την Natalie ως πολύ καλή. «Δεν υπήρχε πρόβλημα ανάμεσά τους, μάλιστα θα έλεγα ότι ήταν η πιο χαρούμενη του σχέση που τα τελευταία δύο χρόνια». «Εκείνη την ημέρα, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον γιο μου ο οποίος μου είπε ότι πέθανε η Natalie και μου ζητούσε να πάω από το σπίτι. Ειδοποίησα ασθενοφόρο. Ρώτησα αν είχε κρίση, γιατί υπέφερε από άσθμα. Όταν μπήκαμε στο σπίτι ένα όχημα της αστυνομίας και ασθενοφόρο ήταν ήδη εκεί» λέει η μητέρα του κατηγορούμενου. Σύμφωνα με το δικαστήριο, το ζευγάρι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όπως και δύο γραμμάρια κοκαΐνης πριν το μοιραίο βράδυ.

Η ιατροδικαστική ανάλυση έδειξε ότι πέθανε από τα τραύματά της σε συνδυασμό με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ο Broadhurst αρνείται κάθε κατηγορία για φόνο εκ προ μελέτης και υποστηρίζει ότι την πλήγωσε μέσα στο όριο των μαζοχιστικών της επιθυμιών. 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Σήμερα

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Σήμερα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Σήμερα

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σήμερα

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.