SKIN CARE

5+1 scrub σώματος για να αντιμετωπίσεις την ξηροδερμία

Βάλε τέλος στο εκνευριστικό ξεφλούδισμα της επιδερμίδας και την ξηρότητα

5+1 scrub σώματος για να αντιμετωπίσεις την ξηροδερμία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να νομίζεις ότι χρειάζεσαι scrub σώματος μόνο το καλοκαίρι για να έχεις τέλεια επιδερμίδα, η αλήθεια είναι όμως ότι ο χειμώνας προκαλεί υπερβολική ξηρότητα στο δέρμα σου και μάλιστα ίσως να έχεις την ενυδάτωση αυτήν την περίοδο και λίγο περισσότερη ανάγκη.

Από τη μια ο αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την υγρασία κάνουν την επιδερμίδα σου να σκάει και από την άλλη όλα αυτά τα ρούχα που ντύνεις το σώμα σου προκαλούν τριβή, η οποία φέρνει το εκνευριστικό ξεφλούδισμα σαν συνέπεια και άρα, προκειμένου να την αποφύγεις, θα πρέπει να φροντίζεις και να περιποιείσαι σωστά το δέρμα σου.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν, αν θέλεις να διατηρήσεις την βελούδινη επιδερμίδα σου, είναι το να εντάξεις μια 5λεπτη περιποίηση με scrub στη ρουτίνα του ντους ή μπάνιου σου, μόλις για δυο φορές την εβδομάδα. Θα διαπιστώσεις ότι θα νιώθεις πιο καθαρό και ελαφρύ το δέρμα σου, αλλά και θα μυρίζεις υπέροχα.

Εμείς, σου προτείνουμε 6 body scrubs που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

The Body Shop Fuji Green Tea Body Scrub, 16.00 €

Frank Body Shimmer Scrub, 15.95 €

Natura Siberica Oblepikha & Honey Bpdy Scrub, 12.00 €

Biotherm Bath Therapy Invigorating Scrub, 20.00 €

Korres Απολεπιστικό Σαπούνι Μασάζ με Κόκκους Φυκιών και Καφεϊνη, από 1.95 €

Apivita Scrub Σώματος με Θαλάσσια Άλατα και Μέλι, από 11.71 €

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 293 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb