E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελλάδα‑Λευκορωσία 2‑0: Στα μπαράζ του Euro η Εθνική Ελπίδων

Tελείωσε τον όμιλο με 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και είναι η καλύτερη δεύτερη και των εννεά ομίλων

Ελλάδα‑Λευκορωσία 2‑0: Στα μπαράζ του Euro η Εθνική Ελπίδων
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 15/10/2018 | 22:48

Το καθήκον της έκανε η Εθνική Ελπίδων στο Περιστέρι, εκεί όπου επικράτησε της Λευκορωσίας με 2-0, χάρη στο τέρμα του Χατζηγιοβάνη και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουζούκη. Βέβαια, αυτο δεν ήταν αρκετό για το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη, μιας και η Κροατία την ίδια ώρα κέρδισε 0-4 το Σαν Μαρίνο κι έστειλε οριστικά την Εθνική στα play off.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελλάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά. Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικοπολίδη με υπομονή γύρισαν την μπάλα και όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία έγιναν απειλητικοί. Πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 7' με τους Βέργο και Κυριακόπουλο να συνεργάζονται, πριν ο δεύτερος με σουτ αναγκάσει τον Στσερμπίτσκι να σώσει. 

Δέκα λεπτά αργότερα, τα σουτ των Λημνιού και Ανδρούτσου σταμάτησαν στους αμυντικούς της Λευκορωσίας, ενώ η επόμενη φάση ήταν και το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο! Ο Κυριακόπουλος έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Χατζηγιοβάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην Εθνική Ελπίδων.

Εννέα λεπτά αργότερα όμως ο Αντώνης Νικοπολίδης αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, εξαιτίας της αποβολής του Πασαλίδη με δεύτερη κίτρινη. Ο Ανδρούτσος έδωσε την θέση του στον Μαυρόμάτη, με τους Λευκορώσους να ανεβάζουν την απόδοσή τους, χωρίς να έχουν όμως κάποια κλασική ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά χαμηλός, με την Ελλάδα να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο, αλλά να ελέγχει εύκολα την αναμέτρηση και να κρατά άνετα σχετικά αυτό το 1-0.

Μπορεί, η Λευκορωσία να ανέβηκε όπως ήταν αναμενόμενο και να προσπάθησε να δημιουργήσει στην επίθεση, όμως δεν έχασε κάποια καλή ευκαιρία μπροστά από την εστία του Κότσαρη. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια σουτ εκτός περιοχής, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά η Ελλάδα ήταν εκείνη που τελικά βρήκε και δεύτερο τέρμα, από την άσπρη βούλα.

Στο 81' ο Βολκόφ, έκανε χέρι μετά από σέντρα του Μανθάτη και ο Μπουζούκης ένα λεπτό αργότερα έστειλε από τα 11 βήματα την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0, ένα σκορ που ήθελε η Ελλάδα, αλλά δεν ήταν από μόνο του αρκετό...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, περίμενε κάποιο... δώρο κι από το Σαν Μαρίνο που έπαιζε την ίδια ώρα με την Κροατία, αλλά αυτό δεν ήρθε. Αν και το ημίχρονο ήρθε ισόπαλο χωρίς τέρματα, στην επανάληψη φάνηκε η ανωτερότητα και η καλύτερη ποιότητα των Κροατών, οι οποίοι έφτασαν στη νίκη με 0-4 και στην ισοβαθμία με την Ελλάδα, πανηγύρισαν την πρόκριση στα τελικά της Ιταλίας.

Πλέον η Ελλάδα, περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής, ώστε να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της και το τελευταίο εμπόδιο στα play off για πρόκριση μέσω αυτών στα τελικά του Euro U21.

Οι συνθέσεις:
Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Γαλανόπουλος, Βέργος (56' Κωτσόπουλος), Χατζηγιοβάνης, Ανδρούτσος (33' Μαυρομάτης), Χατζηδιάκος, Μπουζούκης, Λήμνιος (71' Μανθάτης), Μασούρας
Λευκορωσία (Λιούντας Ρουμπούτις): Στσερμπίτσκι, Ιβάνοφ, Βολκόφ, Πετσένιν, Κλιμόβιτς, Αντιλέφσκι (44' Εμπόνγκ), Μπερεζκίν (73' Φεντόσοφ), Σεφτσένκο, Σέτσοφ, Μπεσμέρτνι (46' Μπακχάρ), Γκρομίκο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.