E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 παιχνίδια για να περάσετε «εποικοδομητικά» το Σαββατοκύριακο σας

Σε PlayStation και Χbox

5 παιχνίδια για να περάσετε «εποικοδομητικά» το Σαββατοκύριακο σας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Destiny 2: Forsaken Legendary Collection

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της επικής sci-fi ιστορίας που ξεκίνησε το 2014, με τους Guardians να έρχονται αντιμέτωποι με μια ανεπανάληπτη απειλή: η τελευταία ασφαλής πόλη της Γης δέχεται μια καταστροφική επίθεση από την Red Legion, έναν στρατό Cabal υπό την καθοδήγηση του αδίστακτου Ghaul. Ο Πύργος και όλα όσα είχες δεδομένα, διαλύονται.

Αναζητώντας την βοήθεια άλλων ηρώων της Γης κι όχι μόνο, ξεκινά ένα διαπλανητικό ταξίδι με πολλά νέα μέρη και νέους χαρακτήρες να ανακαλύψεις, και νέες εμπειρίες να ζήσεις. 

Το Forsaken Expansion είναι το πρώτο μεγάλο expansion του παιχνιδιού, και προσθέτει μια ολοκαίνουρια ιστορία με τον Cayde-6 στο επίκεντρο, καθώς αναζητάς εκδίκηση για το θάνατό του και στην πορεία ανακαλύπτεις νέες δυνάμεις, όπλα, εξοπλισμό, εχθρούς και μυστικά. Μεταξύ άλλων, θα γνωρίσεις την νέα κατηγορία όπλων "Bow", 9 νέες Super Abilities, νέα quests, Strikes, και ένα νέο Raid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρείτε το ΕΔΩ

Vostok Inc.: Hostile Takeover Edition

Το Vostok Inc είναι ένα casual game για το hardcore κοινό και ένα hardcore game για το casual κοινό. Συλλέξτε πρώτες ύλες, χτίστε την αυτοκρατορία σας, νικήστε παράφρονες εχθρούς και μαζέψτε αρκετά χρήματα για να γίνετε ο πιο πλούσιος άνθρωπος σε ολόκληρο τον γαλαξία. Είστε ο πρόσφατα διορισμένος Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Vostok Inc. Ως ένας άπληστος καπιταλιστής του διαστήματος, απώτερος στόχος σας είναι να γίνετε απίθανα πλούσιος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τις τσέπες γεμάτες θα μπορέσετε να επεκταθείτε πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, σε πάνω από 40 πλανήτες, να προσλάβετε διευθυντές, να παίξετε εκπληκτικά retro mini games, να πολεμήσετε κακόβουλα bosses και να ακούσετε ένα ρυθμικό synth soundtrack, μαζεύοντας (ναι, σωστά το υποθέσατε) ακόμα περισσότερα ΧΡΗΜΑΤΑ!

Βρείτε το ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition

Η Μέση-γη σε χρειάζεται ξανά! Ταξίδεψε για άλλη μια φορά στον μαγικό κόσμο του Τόλκιν μέσα από το Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition για να πρωταγωνιστήσεις σε ακόμα μία επική περιπέτεια. Τα γεγονότα του παιχνιδιού εκτυλίσσονται μεταξύ εκείνων του Hobbit και του Lord of the Rings, καθώς ο ranger Talion και το πνεύμα του άρχοντα των ξωτικών Celembrimbor δημιουργούν ένα καινούριο Δαχτυλίδι προσπαθώντας να μαζέψουν τον στρατό που χρειάζονται για να εκστρατεύσουν και να εξουδετερώσουν τον Sauron.

Επικές πολιορκίες, μεγάλης έκτασης μάχες, υπέροχες τοποθεσίες και μια δυνατή ιστορία με ενδιαφέρουσα πλοκή, συνθέτουν το παζλ ενός τίτλου "must have" για τους λάτρεις του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Βρείτε το ΕΔΩ

The Persistence (PlayStation VR)

Στο The Persistence, είστε ο μόνος επιζών μιας αποτυχημένης αποστολής στο διάστημα, και πρέπει να βρείτε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε τους μεταλλαγμένους πρώην συντρόφους σας. Ένα τρομακτικό παιχνίδι δράσης και stealth, αποκλειστικά για το PlayStation VR.

Μετά από ένα φρικιαστικό ατύχημα με τη σκοτεινή ύλη, το αποικιακό σκάφος κλάσης eon, The Persistence, έχει μείνει ακινητοποιημένο στην άκρη μιας μαύρης τρύπας, με όλο το πλήρωμα να έχει μεταλλαχθεί σε δολοφονικά και τρομακτικά πλάσματα. Κινηθείτε αθόρυβα και πολεμήστε μέσα από ορδές εχθρών για να επισκευάσετε το σκάφος και να κάνετε το άλμα προς τη Γη.

Βρείτε το ΕΔΩ

Rocket League Ultimate Edition

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια των τελευταίων ετών σε μια ολοκληρωμένη έκδοση με όλα τα DLCs και νέα battle cars. Το Rocket League Ultimate Edition σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία Rocket League, συνδυάζοντας την εμπειρία ενός αγώνα ποδοσφαίρου και ενός arcade racing game! Επίλεξε το Battle-Car σου μέσα από μία εντυπωσιακή ποικιλία οχημάτων, προσάρμοσε το δημιουργώντας περισσότερους από 100 εκατομμύρια συνδυασμούς και ρίξου στη μάχη!

Παίξε μόνος ή με παρέα σε αγώνες με τη συμμετοχή έως και οκτώ παικτών, με έναν και μοναδικό στόχο: με το σφύριγμα της λήξης, η ομάδα σου να έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα απ' ότι οι αντίπαλοι! 

Βρείτε το ΕΔΩ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 21
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.