E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 12/7 ‑ 18/7

Μια Αμερικάνικη Ληστεία - Ουρανοξύστης - SOS Έρχονται οι Βρετανοί - Αμπρακατάμπρα - Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ωρα για Διακοπές - Σχέδιο Απόδρασης 2: Aδης - Κηδεία Είναι, Θα Περάσει - Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο

Οι ταινίες της εβδομάδας 12/7 ‑ 18/7
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 12/7/2018 έως 18/7/2018
ΙΟΥΛ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


πληροφορίες

Μια Αμερικάνικη Ληστεία / American Animals

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Μπαρτ Λέιτον. Με τους  Εβαν Πίτερς, Αν Ντάουντ, Μπάρι Κιόαν, Μπλέικ Τζένερ, Τζάρεντ Εϊμπραμσον, Ούντο Κίερ.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο 116'

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Τέσσερις φίλοι προσπαθούν να… πιάσουν το Αμερικανικό Όνειρο οργανώνοντας μια τολμηρή ληστεία που έγραψε ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ουρανοξύστης / Skyscraper

του Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ. Με τους  Ντουέιν Τζόνσον, Νιβ Κάμπελ, Τσιν Χαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 102' 

Όταν ένας βετεράνος στρατιωτικός ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη τμήματος του ψηλότερου, πιο εξελιγμένου και θεωρητικά ασφαλέστερου ουρανοξύστη, την ασφάλεια του οποίου είχε μόλις αναλάβει, θα προσπαθήσει να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς και να σώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

SOS Έρχονται οι Βρετανοί / The Brits Are Coming

του Τζέιμς Χάσλαμ. Με τους Αλις Ιβ, Πάρκερ Πόουζι, Ουμα Θέρμαν, Τιμ Ροθ, Σοφία Βεργκάρα.

Κωμωδία 2018, ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο 90'

Ένα εκκεντρικό ζευγάρι βρετανών, που είναι δεξιοτέχνες στην απάτη, προσπαθώντας να ξεφύγουν από έναν γκάγκστερ που τους καταδιώκει ταξιδεύουν στο Los Angeles και επιχειρούν να κλέψουν μεγάλης αξίας κοσμήματα με απρόβλεπτες συνέπειες και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Αμπρακατάμπρα / Abracadabra

του Πάμπλο Μπέργκερ. Με τους Μαριμπέλ Βερντού, Αντόνιο ντε λα Τόρε, Πρισίλα Ντελγκάδο. 

Κωμωδία 2017, Ισπανία - Βέλγιο - Γαλλία 93'

Η Κάρμεν ζει στα προάστια της Μαδρίτης μαζί με τον σύζυγό της, Κάρλος. Εκείνη μια νοικοκυρά αφοσιωμένη στην οικογένειά της, εκείνος εργάζεται σε μια κατασκευαστική εταιρεία και είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Μια μέρα, η καθημερινή τους ρουτίνα θα αλλάξει για πάντα. Στη δεξίωση ενός γάμου, ο ξάδερφος της Κάρμεν, ο Πέπε, ένας ερασιτέχνης υπνωτιστής δίνει ένα μικρό σόου και ζητάει έναν εθελοντή από το κοινό. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κάρλος. Το επόμενο πρωί, ο Κάρλος συμπεριφέρεται περίεργα -κάτι πήγε στραβά και ένα πνεύμα μπήκε μέσα του. Τα δυο ξαδέρφια ξεκινούν μια σουρεαλιστική έρευνα, προσπαθώντας να τον φέρουν πίσω, τη στιγμή που η Κάρμεν αρχίζει να έλκεται από τη καινούργια προσωπικότητα του "νέου" της συζύγου. 

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ωρα για Διακοπές / Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

του Τζέντι Ταρτακόφσκι. Με τις φωνές των Ανταμ Σάντλερ, Αντι Σάμπεργκ, Σελένα Γκομέζ, Κέβιν Τζέιμς, Ντέιβιντ Σπέιντ, Στίβ Μπουσέμι / (στα ελληνικά ) Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου.

Animation 2018, ΗΠΑ 97'

Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Σχέδιο Απόδρασης 2: Aδης / Escape Plan 2: Hades

του Στίβεν Σ. Μίλερ. Με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβ Μπαουτίστα, Χουάνγκ Ξιαομίνγκ, Τζέσε Μέτκαλφ.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ - Κίνα 94'

Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει!

Κηδεία Είναι, Θα Περάσει / Lord Give Me Patience

του Αλβαρο Ντίαθ Λορένθο. Με τους Ρόσι ντε Πάλμα, Χορδί Σάντσεθ, Αντρές Βελενκόσο, Εδουάρδο Καζανόβα, Μέγκαν Μοντανέρ, Σίλβια Αλόνσο.

Κωμωδία 2017, Ισπανία 91'

Η ζωή ενός συντηρητικού, παραδοσιακού ανδρός αναποδογυρίζει όταν η σύζυγος του πεθαίνει σε ατύχημα και πρέπει να μεταφέρει τις στάχτες της στο Καντίθ, ξεκινώντας έτσι ένα road trip έχοντας στο πλευρό του τον gay γιο του, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει εδώ και δυο χρόνια, από τότε που του εκμυστηρεύτηκε τις σeξουαλικές του προτιμήσεις, τον αρραβωνιαστικό του, έναν Βάσκο με Σενεγαλέζικες ρίζες, τη μεγαλύτερη κόρη του και τον άνδρα της, έναν Καταλανό που συνηθίζει να μην πληρώνει ποτέ και τίποτα, και την μικρότερη κόρη του με το νέο της φίλο, έναν επαναστάτη, αριστερό hippie. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα τους αλλάξει τις ζωές, θα τους ανοίξει τα μάτια και μαζί τις καρδιές.

Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο / Metti La Nonna In Freezer

των Τζιανκάρλο Φοντάνα, Τζουζέπε Τ. Στάζι. Με τους Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε, Λουτσία Οκόνε, Μαρίνα Ρόκο, Φραντσέσκο Ντι Λέβα, Σούζι Λάουντε, Κάρλο Ντε Ρουτζιέρι, Μαουρίτσιο, Λομπάρντι, Ερος Πάνι, Μπάρμπαρα Μπουσέ.

Κωμωδία 2018, Ιταλία 100'

Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει κι εκείνο; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία της χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 39
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.