CELEB STYLE

Η Kendall Jenner φόρεσε τσαντάκι στο… πόδι και τα it girls του πλανήτη τρελάθηκαν!

Μήπως είναι αυτή η νέα τάση στη μόδα;

Η Kendall Jenner φόρεσε τσαντάκι στο… πόδι και τα it girls του πλανήτη τρελάθηκαν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kendall Jenner είναι μια από τις βασικές προσωπικότητες στο χώρο της μόδας αυτήν την περίοδο και κυρίως δε μέσα από το Instagram, μαζί με τις αδελφές της, είναι από τις πιο ισχυρές influencers στο κομμάτι του styling.

Πρόσφατα όμως, το 22χρονο supermodel ανέβασε ένα Instagram story στο οποίο εμφανιζόταν να φορά, ένα αξεσουάρ που πιθανότατα να μην έχετε δει ποτέ ξανά και το οποίο έκανε τα απανταχού it girls να τρελαθούν μαζί του.

Η όμορφη Kendall λοιπόν, φόρεσε ένα Chanel τσαντάκι… στον αστράγαλο της και εντελώς ξυπόλυτη έκανε αίσθηση για ακόμα μια φορά. Μάλιστα, το συνόδευσε με λεζάντα που έλεγε ότι «Χωράει μόνο τη χαρά», αφού όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, το μέγεθος του είναι πραγματικά μικροσκοπικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο τσαντάκι κυκλοφόρησε το 2007, εμπνευσμένο από το βραχιολάκι που φορούσε η Lindsey Lohan στο πόδι της και το οποίο μετρούσε την ποσότητα του αλκοόλ που εκείνη κατανάλωνε. Μάλιστα το συγκεκριμένο τσαντάκι που ονομάζεται Real Real, ξεπούλησε αμέσως μετά την κυκλοφορία του, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ξανά στην τιμή των 645 δολαρίων και έγινε και πάλι sold out.

Το ερώτημα βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι γιατί να θέλει κάποιος να πληρώσει αδρά για ένα τόσο άχρηστο πράγμα, το οποίο μετατρέπει σε κρατούμενο εκείνον που το φορά;

Wishing everyone a safe Fourth of July. You don't want to get caught up styling an ankle-mounted alcohol monitoring device purse from Chanel. #chanel #chanelanklepurse #alcoholmonitors #fashion #designer #style #celebs #anklepurse #lindsaylohan #dontdrinkanddrive #4thofjuly #longweekend #weekend #parishilton

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reliable Pawn Shop, Inc. (@reliablepawnshop) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 240 / position2: 747
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb