E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κέρδισε η Αγγλία τον Παναμά

Τα Λιοντάρια κέρδισαν 6-1 και τσέκαραν το εισιτήριο για τους «16» του μουντιάλ

Κέρδισε η Αγγλία τον Παναμά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/6/2018 | 17:58

Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της παρουσίας της σε Παγκόσμιο Κύπελλο πέτυχε πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο, ενώ έγινε η 5η ομάδα που το καταφέρνει αυτό στα χρονικά του θεσμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, με το χατ-τρικ, ο Κέιν, προσωρινά γίνεται ο πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης με πέντε τέρματα, ξεπερνώντας Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιέγκο Κόστα και Ρομέλου Λουκάκου, είναι ο τρίτος Άγγλος διεθνής που σκοράρει τρις σε ένα ματς σε Μουντιάλ μετά τους Σερ Τζεφ Χαρστ (1966 τελικός με Δυτική Γερμανία) και Γκάρι Λίνεκερ (1986 με Πολωνία), ενώ, έγινε ο πρώτος Άγγλος που σκοράρει στα δύο πρώτα ματς σε Παγκόσμιο Κύπελλο από τον Ρον Φλάουερς στη Χιλή, το 1962 και τον Γκάρι Λίνεκερ στο Μεξικό, το 1986.

Όσο ζει κανείς... μαθαίνει και η Αγγλία έκανε πολλούς να μάθουν νέα πράγματα για εκείνη από το δεύτερο παιχνίδι της στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Δίχως να φορτσάρει σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους, βρήκε απέναντί της έναν Παναμά που δεν ήξερε τι να κάνει στην άμυνά του κι έτσι τα τρία λιοντάρια έφτασαν στο 5-0 μέχρι την ανάπαυλα!

Όσο κι αν η ομάδα του Γκόμεζ Ερνάν προσπάθησε να δείξει τολμηρή και προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα και να πιέσει για να την πάρει από τους Άγγλους, οι γκέλες στα μετόπισθεν διαδέχονταν η μία την άλλη. Και αυτή τη φορά, οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ φρόντιζαν να τελειώνουν τις φάσεις για να φτάσουν στο σκορ διασυρμού. Ο Στόουνς με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ μόλις στο 8' έκανε το 1-0 σε ακόμα μια απόδειξη των πολύ καλών στημένων της Αγγλίας, ενώ στο 22' ο Κέιν εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 2-0, σε πέναλτι που κέρδισε ο Λίνγκαρντ. Ο τελευταίος με τρομερό δεξί σουτ προστέθηκε στη λίστα των σκόρερ στο 36', ο Στόουνς πέτυχε και δεύτερο γκολ σε τρομερή κομπίνα έπειτα από εκτέλεση φάουλ και τρεις κεφαλιές από τα «λιοντάρια» στην περιοχή, ενώ το κάζο για τον Παναμά συνεχίστηκε με το αστείο πέναλτι του Γοδόι στον Κέιν στο 45' και το 5-0 από τον στράικερ της Τότεναμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γκόμεζ Ερνάν παρακάλεσε τον Σάουθγκεϊτ λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους να μην σκοράρουν άλλο οι Άγγλοι και να δείξουν σεβασμό και ευγενή άμιλλα, όμως, ήρθε και έκτο γκολ για τα «τρία λιοντάρια»... κατά λάθος! Ο Λόφτους Τσικ με αριστερό σουτ εκτός περιοχής έχρισε σκόρερ τον Κέιν και τον έκανε τον τρίτο Άγγλο διεθνή που πετυχαίνει χατ-τρικ σε Παγκόσμιο Κύπελλο! Η μπάλα από την προσπάθεια του χαφ της Τσέλσι βρήκε στο τακούνι του συμπατριώτη του επιθετικού και κατέληξε στα δίχτυα στο 62ο λεπτό για το 6-0. Όσα γκολ κι αν πέτυχε η Αγγλία, όσο κι αν εκείνο του Λίνγκαρντ ήταν πανέμορφο, στα highlights της αναμέτρησης παίρνει πανηγυρική πρωτιά η χαρά και οι πανηγυρισμοί των Παναμέζων στο γκολ του Μπαλόι στο 78'! Με προβολή ολομόναχος στην καρδιά της περιοχής του Πίκφορντ έπειτα από κακή λειτουργία των αγγλικών μετόπισθεν, χάρισε στιγμή ευτυχίας στους συμπαίκτες του και τους συμπατριώτες του στις εξέδρες. Υπέροχες σκηνές... Το τελικό 6-1 κάνει ντέρμπι το τελευταίο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Αγγλία και Βέλγιο, οι οποίες βρίσκονται στο 8-2 στα γκολ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγγλία: Πίκφορντ, Στόουνς, Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Χέντερσον, Λόφτους – Τσικ, Τρίπιερ (70' Ρόους) Γιάνγκ, Λίνγκαρντ (63' Ντελφ), Κέιν (63' Βάρντι), Στέρλινγκ

Παναμάς: Πενέδο, Μουρίγιο, Ρ.Τόρες, Εσκομπάρ, Ντέιβις, Γκόμες (69' Μπαλόι), Μπαρτσένας (69' Αρόγιο), Κούπερ, Γοδόι (63' Αβίλα), Τζ Ροντρίγκες, Πέρες

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.