E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παρουσιάστρια του Antenna «την έκανε» για το Epsilon

Ξεκινά άμεσα εκπομπή

Παρουσιάστρια του Antenna «την έκανε» για το Epsilon
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/6/2018 | 11:44

Με την είσοδο του καλοκαιριού ξεκινάνε και τα τηλεοπτικά νέα που άλλοτε είναι καυτά και άλλοτε δημιουργούν ψυχρολουσία σε κανάλια και παρουσιαστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και παρά το ότι το ζωντανό πρόγραμμα των σταθμών, συνηθίζει να πατάει pause από τα τέλη Ιουνίου μέχρι αρχές Οκτώβρη υπάρχουν κανάλια που επενδύουν και στην καλοκαιρινή ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece, το Epsilon ετοιμάζει ένα πρωινό μαγκαζίνο που θα μας κρατάει συντροφιά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού και θα είναι προπομπός για το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού, τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσιάστρια του πρωινού θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου! Κι αν αναρωτιέστε αν διαβάσατε λάθος ή αν έχουμε μπερδευτεί η απάντηση είναι όχι. Μπορεί οι πληροφορίες να ήθελαν τη Μαντώ να βρίσκεται στο δυναμικό του Antenna και να έχει δώσει τα χέρια για να παρουσιάσει το καλοκαιρινό πρωινό μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη, είδηση που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Δρυμωνάκος στην κάμερα του Happy Day, αλλά η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια είχε άλλα σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαντώ, συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπέγραψε με το Epsilon για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού αφήνοντας τους ανθρώπους του Antenna «ξεκρέμαστους»! Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε πως το κανάλι είχε αφήσει ανεκμετάλλευτη την παρουσιάστρια όταν επέστρεψε από το NOMADS αφού δεν την είδαμε ούτε στο Πρωινό που συμμετείχε μέχρι να φύγει για το Παλαουάν των Φιλιππίνων ούτε σε κάποιο άλλο project.

Στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon, μαζί με τη Μαντώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα βρίσκονται ακόμα μια γυναίκα και ένας άντρας. Η επικρατέστερη γυναίκα είναι η Λάουρα Νάργες. Η ξανθιά παρουσιάστρια μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του Epsilon και έκανε ραντεβού με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Ο άντρας που θα πλαισιώνει τη νεανική παρέα ακόμα αναζητείται. Κριτήριο των ιθυνόντων είναι να έχει χημεία με τις δυο γυναίκες, να έχει χιούμορ και φυσικά να είναι αγαπητός στο ευρύ κοινό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Epsilon η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, στις 10:00.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Πριν 10 ώρες

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Πριν 10 ώρες

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Πριν 10 ώρες

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Πριν 10 ώρες

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.