E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ακραίο ξεκατίνιασμα Αδωνη Γεωργιάδη ‑ Μαντελένας Παπαδοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΪ

Χαμός στο πάνελ των «Ατέριαστων»

Ακραίο ξεκατίνιασμα Αδωνη Γεωργιάδη ‑ Μαντελένας Παπαδοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΪ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/5/2018 | 14:18

"Φωτιά" πήρε η συζήτηση στην τηλεοπτική εκπομπή "Αταίριαστοι" στο ΣΚΑΙ όπου ήταν καλεσμένη η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, μετά από παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη. Οι δυο τους "σκοτώθηκαν" γράφοντας μία ακόμα σελίδα στην κόντρα που έχει ξεσπάσει από την Τετάρτη (30.05.2018) ανάμεσα στην ΝΔ και τους ΑΝΕΛ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κόντρα αφορά το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό, καθώς η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι έκανε χαλαρές διακοπές ενώ ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό αλλά και το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών.

«Σκοτωμός» στον τηλεοπτικό αέρα

Για να σχολιάσει το γεγονός αυτό εμφανίστηκε στην εκπομπή η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε σε φωτογραφίες που είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας και έδειχναν τον Άδωνι Γεωργιάδη σε φουσκωτό σκάφος παρέα με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό προκάλεσε την οργή του κ. Γεωργιάδη ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή τηλεφωνικά… και τότε τα «αίματα άναψαν» και οι βαριές κουβέντες έπεφταν «βροχή».

«Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός της κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει την μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα και ενώ δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία κατά δική του δήλωση. Και το έκανε, μάλιστα, την ίδια στιγμή που ο αρχηγός του, ο πρωθυπουργός του και πρωθυπουργός της κ. Μανταλένας, ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας να ασκήσουμε κοινοβουλευτικό έλεγχο» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Και στην συνέχεια απευθύνθηκε στην κ. Παπαδοπούλου την οποία ρώτησε ως γυναίκα αν της αρέσει το ύφος που υιοθετεί ο κ. Καμμένος σε δυο tweet που έκανε, κάνοντας λόγο για χυδαιότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά είναι τα tweet που άναψαν φωτιές

«Δεν υπάρχει τίποτα που είναι μεμπτό σε αποδοχή πρόσκλησης από αρχηγό κράτους. Όλα τα υπόλοιπα είναι «να είχαμε να λέγαμε» του κ. Γεωργιάδη όπως μας έχει συνηθίσει» απάντησε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Η χυδαιότητα σας εκπροσωπεί; Αν σας πει κάποιος στο twitter ότι κάνετε βίζιτες κ. Παπαδοπούλου θα σας αρέσει; Αν γράφανε αυτό για εσάς θα σας άρεσε; Αυτό που έγραψε ο κ. Καμμένος στο tweet για τα μοντέλα που κρύβουν τους εραστές τους και τις βίζιτες στη Μύκονο θα σας άρεσε;» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος λίγο αργότερα άρχισε να φωνάζει: «Ντροπή σας! Ντροπή σας που υπερασπίζεστε την χυδαιότητα» .

Η κ. Παπαδοπούλου αρκέστηκε στο να απαντήσει ότι: «Κάποιο λόγο θα έχει για να τα γράφει όλα αυτά κ. Γεωργιάδη! Δεν θα μας κάνετε υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο πολιτευόμαστε».

Δείτε τον απίστευτο καυγά στο βίντεο

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μιλά για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του

Σήμερα

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς υπέστη έμφραγμα

Δημήτρης Κόκοτας – Τι συνέβη στις πρόβες του J2US

Σήμερα

«Αρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει το χέρι του και να έχει τάσεις λιποθυμίας»

Δημήτρης Κόκοτας: Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα ‑ Υπέστη έμφραγμα, ανακοπή και ανατάχθηκε

Σήμερα

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του

Αγρια επίθεση στον Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο

Σήμερα

Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον δύο μαυροφορεμένοι άνδρες

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Σήμερα

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Σήμερα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.